Proizvodnja

Proizvodnja

 

 

Čeprav po velikosti TRIVAL ANTENE spada med majhna podjetja, pa se po številu in raznovrstnosti proizvodov lahko postavimo ob bok neprimerno večjim podjetjem. Glede na naše dolgoletne izkušnje imamo proizvodni proces organiziran na osnovi velikega števila zunanjih dobaviteljev in kooperantov, ki nam dobavljajo veliko število različnih sestavnih delov in materialov.

 
Končna sestava proizvoda pa je vedno opravljena v podjetju. Pri takem načinu organizacije proizvodnje se lahko v podjetju v polni meri posvetimo razvoju, vhodni, medfazni in končni kontroli ter posebej odnosom s kupci. 
Tako antene kot tudi antenski stebri so sestavljeni iz velikega števila različnih materialov in sklopov, ki so plod dolgoletnih preizkušanj tako v laboratorijih kot tudi na terenu pri uporabnikih.
Dodatno prednost nam daje tudi tesno sodelovanje s podjetjem TRIVAL KOMPOZITI (www.trival.si),  ki je za izdelavo kompozitnih materialov opremljen s posebnimi stroji za tehnologijo navijanja ("filament winding") in tehnologijo poltruzije ("pultrusion").

 

Kontaktirajte nas

TRIVAL ANTENE d.o.o., Gorenjska cesta 25, 1234 Menges, SLOVENIA, EU
TEL: +386-1-8314-396, FAX: +386-1-8313-377, EMAIL: info@trivalantene.si

Več kontaktov